Onze Poezen

Minoes
Blue cream bicolor

Minoes was onze eerste Ragdoll. Ze  heeft een geweldige “fluffy’ vacht en en prachtige blauwe ogen. Vooral in de winter heeft ze een indrukwekkende kraag. Minoes is heel graag buiten in onze tuin om naar de vogels en insecten te kijken. Houdt niet zo van knuffelen (met het personeel) Maar ’s avonds deelt ze haar plekje bij ons op bed graag met Bloempje!

Lovely Minoes

Bloempje
Seal point mitted.

Bloempje is de oudste en de zachtaardigste van het stel. Ze wil graag in de buurt van je zijn, liefst op schoot, of op zijn minst binnen een straal van een halve meter. Ook het toetsenbord van de computer is favoriet of op de leuning van de bank. Als het maar dicht bij je is. ‘s-Nachts kruipt ze nog wel eens stiekem onder het dekbed.

     

Chamouille
Seal point bicolor

Chamouille is een eigenwijze dame.  Ze heeft prachtige staalblauwe ogen!  Ze is dol op vis (eten), spelen (apporteren kan ze als de beste) en ze kan heerlijk luieren op de meest wonderlijkste plekken. Chamouille heeft een dochter die ook bij ons woont.

Chamouille is HCM/PKD (echo +DNA), Fiv en FeLV negatief getest in februari 2014 door drs. Natascha de Heer van dierenkliniek Emmeloord.

                    
 

Amy
Blue torti point bicolor

Amy  is de zus van Minoes, ze lijkt wel iets op haar en toch ook weer niet.  Zo’n eigen purrrrrsonality.
Amy is graag in de tuin en houdt van lekker samen in een mandje liggen. Haar grootste hobby is eten en daarom wordt zij gevoerd via verrijkingsmethoden in de voertoren of  activity board. Ze is hier inmiddels heel handig in geworden! Toch is het altijd opletten geblazen als de anderen hun bakje nog niet leeg hebben, Amy komt graag helpen!

                

Sterre
Sealpoint bicolor

Sterre is een dochter van Chamouille geboren in mei 2012.  Sterre is DNA getest voor HCM/PKD met uitkomst negatief.

SAMSUNG